Снимка: VIP Brother
fallback

Грозните сцени във VIP Brother достигнаха нови висоти, като главни герои отново са Тачо и майката на Албена Вулева. Различното за зрителите е може би намесата на Жени Калканджиева, чиито нерви също вече са опънати до краен предел.

Людмила Захажаева отдавна си е извоювала статута на най-големия дразнител в къщата, но непрестанното й говорене и пеене действа зле на семейство Манови.

Майката на Албена също не пропуска да ги захапе при всеки удобен момент.

Тачо избухна грозно с псувни и закани, като най-приличните бяха епитетите "боклук мръсен, долен, гаден". Людмила пък продължи с пеенето и сентенции от рода "простотията не се измива под душа", а в един момент дори се закани, че двамата с Тачо ще се видят в съда.

Най-неочаквано в скандала се включи и Жени Калканджиева, която до този момент оставаше встрани от скандалите между тях. Първоначално тя се опита да успокои съпруга си, но после и тя се впусна в нападки срещу Людмила като я нарече "откачалка" и "клошарка".

Обидите преминаха в един момент в патриотичен характер.

"Българите са те посрещнали на масата, сервират ти, чистят ти лайната, а ти ги хулиш", скочи Калканджиева. Тачо пък я прати да си ходи в Русия, като не харесва сънародниците си.

В крайна сметка всичко завърши с тракане на тенджери и тигани при всяко отваряне на устата на Захажаева, като "музикалният" фон бе дело на Жени.

Оказа се, че развихрилата се простотия успя да сплоти семейство Манови.

Междувременно Людмила се оказа в центъра на новата седмична мисия, като тя ще трябва да намали напрежението в шоуто в ролята на психоаналитик, през чийто кабинет трябва да минат всички съквартиранти. 

Тя се яви пред съквартирантите в рокля, сресана и с прическа, но самата тя не се хареса, тъй като "се сляла с останалите". През нейния кабинет вече минаха Влади Въргала, Камелия Воче, Албена и Кали, като разговорът се водеше около хигиената на тялото и хигиената на отношенията.

Тази вечер пък срещу Захажаева за сеанс трябва да седне Тачо, като той се закани, че това никога няма се случи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

в десатката

преди 9 години

Би брадър е направил страхотно попадение като е намерил тази Захажаева която обединява всички отвратителни качества на руснака. Браво ! По-хубаво нещо не бях виждал

23

wiki

преди 9 години

ama stiгa sme povtariali kato papaгali 4e evгenia e 6tata v sveta. proverete v internet i ste se yverite 4e vsa6nost tia e v poly finali, stiгa s гlyposti ! Ima internet i stiгa sme povtariali laji

22

ДО 5

преди 9 години

НЕ, НАПРОТИВ, НОРМАЛЕН ЧОВЕК С АВТОМАТ И ГАРАНТИРАНА АМНИСТИЯ !

fallback